Kultur i Landskrona

Blogga bättre på ett kontor där du kan fokusera

Om du brinner för att skriva och dela med dig av dina erfarenheter med andra är det kanske dags att blogga! Varje dag är det miljontals människor världen över som läser blogginlägg. Närmare bestämt visar statistik att 20 miljarder sidor blir lästa varje månad. Att börja blogga kan därför vara ett otroligt inflytelserikt verktyg och ett sätt att få feedback på dina idéer.

Fokusera 100 procent på ett kontorshotell

Fördelarna med att blogga är utan tvekan många och det enda du behöver är en bra plats för att skapa dina blogginlägg. Vad du behöver är en plats där du kan fokusera på din blogg 100 procent utan distraktioner. En rekommendation är att kika in på kontorshotellet Helio och överväga att skaffa ett medlemskap där. Du har olika medlemskap att välja mellan och kan välja mellan Open, Fix och Studio.

Open-medlemskap ger dig en öppen plats som är perfekt om du bara vill kunna slå upp din laptop och börja blogga. Om du istället vill ha en fast plats med lite mer utrymme, kommer ett Fix-medlemskap passa bra. I detta medlemskap får du en fast plats vid ett skrivbord som du delar tillsammans med andra medlemmar. Studio är ett medlemskap som passar dig som har stora ambitioner och som kanske driver en större blogg än vanligt. I detta medlemskap får du ett eget rum med dörr.

Alla medlemskap i Helio erbjuder snabbt WiFi och förutom detta erbjuds:

  • Inbjudningar till event. Veckovis får du inbjudningar till event och föreläsningar där du får lyssna på nya idéer och träffa andra medlemmar.
  • Teknik som bara funkar. Hos Helio kan du vara säker på att tekniken fungerar och är av högsta kvalitet. Du kommer att ha blixtsnabbt WiFi överallt och kan göra utskrifter med deras laserskrivare.
  • Community managers. Så fort du behöver hjälp finns det i managers i receptionen som mer än gärna hjälper dig.
bard