Kultur i Landskrona

Fira bloggen och onlineshoppen med champagne

Du har precis sålt din första produkt på webbshoppen eller som affiliate på bloggen. Eller så har ett riktigt bra blogginlägg blivit delat på sociala medier och du börjar få mer trafik. Köp champagne och fira framgången!

Köp champagne online

Även om din seger bara är ett litet steg på vägen till slutmålet är det värt att fira. Bästa sättet är med en fin flaska champagne. Bjud in familj, vänner, hunden, katten eller din partner på fest. Drick champagne och ät goda ostar som tilltugg. Du köper enklast vin och champagne online på Vinoteket. Så behöver du inte gå iväg till Systembolaget, utan får hem flaskorna direkt till dörren. På deras sajt hittar du ett stort utbud av goda viner från både Frankrike, Italien, Spanien, USA och andra vinländer. Men när du ska fira är det ju champagne som gäller. Gå in på Vinoteket och köp ett par flaskor champagne och njut av både god dryck och din framgång.

Lyckas med bloggen

Även om blogg idag kan låta lite omodernt så är det många som tjänar miljoner på att blogga. Det är helt möjligt att göra det till ditt levnadsbröd. Förr handlade bloggen om en persons liv, som dagens sociala medier, medan dagens bloggar är smarta informationskällor. Alla läser bloggar, även om de flesta inte medvetet följer bloggare. För att lyckas med din blogg på allvar, så att det blir dags att köpa mer champagne om ett år, så måste du nischa dig rejält. Du måste förstå din målgrupp och komma på olika idéer på hur du kan betjäna dem. Du måste ge dem bra kunskap som de behöver, så kommer du få många besökare till din sida.

Om du vill tjäna pengar på din blogg måste du komma på passande produkter att sälja. Skriver du om hundar kan du ha en webbshop där du säljer hundsaker. Är ditt specialområde hus och hem är det smart att kombinera bloggen med en Etsyshop där du säljer snygga inredningssaker.

Framgång kommer över tid

Helst vill du ju redan nu tjäna en massa pengar eller nå ut till många med din blogg eller webbshop, men framgång tar lång tid. Det är personer som satsar och planerar långsiktigt som vinner i långa loppet. Hitta vad du brinner för och verkligen gillar att blogga om. Ta reda på vilken din målgrupp är och bli en del av deras vardag på sociala medier. Ju mer du kan om något, desto mer kunskap har du att förmedla. Detsamma gäller om du säljer saker på nätet. Lär dig mer om produkterna eller hantverket så blir det intressantare för andra att lyssna på dig. Var beredd på att skriva kvalitativa blogginlägg som ingen läser under ett halvår, för att kunna få tusentals besökare i framtiden.

bard