Kultur i Landskrona

Följ dina drömmar

Hej allihopa! Ny vecka är på gång och jag är otroligt laddad för den. Jag har funderat ett tag på ett ämne som jag skulle vilja skriva mer om på den här bloggen, och det handlar om drömmar. Alltså inte drömmar man har på nätterna utan framtidsdrömmar. Jag tycker att det är jätteviktigt att våga fantisera och drömma sig bort om hur framtiden ska se ut. Självklart är det lika viktigt att sedan alltid göra sitt bästa för att fullfölja de drömmar man tror på. Det kan till exempel vara att bilda familj, åka på en spännande resa, eller att byta jobb. Vad drömmer ni om?

Snabba företagslån

Många har som dröm att starta eget företag. Det kan vara för en liten hobbysysselsättning eller för något större. Kanske drömmer just du om att bli grundare till nästa H&M eller IKEA? Det är aldrig för sent att börja och inga drömmar är för stora eller för små. När man bestämt sig för att starta företag och påbörja sina affärsdrömmar kan man behöva ett extra startkapital. Hos Qred kan man snabbt och enkelt ansöka om ett företagslån för att snabbare starta upp sin verksamhet. Det är absolut inget fel i att ta ett företagslån, de flesta gör det i början av karriären eller om de stöter på en liten uppförsbacke på vägen. Ibland måste man våga chansa lite för att kunna vinna riktigt stort i slutändan.

Drömmar om en bättre framtid

Nästan alla drömmer om en bättre och friare framtid. Det kan handla om att man vill vara ekonomiskt oberoende, och aldrig mer behöva tänka på pengar. För andra handlar det om att äga så lite som möjligt. Frihet kan nämligen också vara att inte känna sig bunden till något eller någon. Minimalismen växer sig starkare av en anledning tror jag. Innan var det viktigt att visa all vår lyx och rikedom genom stora hus och fina bilar. Helst skulle man ha flera boenden och resa ofta. Idag känns det som att många förespråkar en enklare livsstil även om pengarna finns där. Jag gillar det tänket och det är faktiskt en av mina framtidsdrömmar också, att leva enkelt.

Även de små räknas

Alla drömmar behöver förstås inte vara stora och livsavgörande heller. Det är lika lätt att fokusera på vilken god mat man ska äta i helgen, vad nästa klädinköp ska vara eller planera en mysig dag tillsammans med partner eller vänner. Ingenting är för litet och ärligt talat så är det ju de små sakerna som gör våra liv värda att leva.

Skriv ner allt!

Jag har en slags dröm-/framtidsdagbok där jag ständigt skriver ner allting jag vill ska hända mig i framtiden. På det sättet är jag alltid fokuserad på mina mål och tappar inte bort mig själv på vägen. Detta är ett tips som jag verkligen kan rekommendera alla er där ute att göra också!

bard