Kultur i Landskrona

Använd bloggen för att utmana dig själv

En blogg kan du använda till mycket: tjäna pengar och informera andra, förutom att det också är ett suveränt kommunikationsverktyg. Och att utmana dig själv! När du väl har skrivit det på bloggen, så är det lättare att du verkligen vågar genomföra utmaningen.

Utmaningar

Vi behöver utmana oss på olika sätt för att växa som människor. Men det är en sak att skriva en bucket list på ett papper och sedan inte göra något, och att skriva om utmaningen på en blogg, så att alla kan läsa det. Om det inte händer något i ditt liv, och om du har pratat om att resa jorden runt, skaffa dig en utbildning eller flytta till Örebro under en längre tid, så kan du hjälpa dig själv genom att blogga om det. Om du förresten behöver flyttstädning i Örebro, så kan du anlita Qleano, som erbjuder städning och flyttstädning över hela landet. Det finns många utmaningar som du kan anta.

Blogga om din utmaning

Genom att blogga om din utmaning, så hjälper du dig själv att verkligen genomföra utmaningen, men du blir också en inspiration för andra. Om du t.ex. behöver komma i form och beslutar dig för att springa Stockholm maraton, så kommer din bloggresa vara en hjälp för andra, både som inspiration, men också genom praktiska tips. En personlig utmaning blir också en slags bloggföljetong, vilket gör att du får fler läsare.

bard